13/01/2023

Täällä taas!

Hello! 

Blogin hiljaiset kuukaudet ja hiljainen vuosi 2022 jää taakse tässä ja nyt. 

Pahoitteluni, että vuosi 2022 ei jää sisällöltään blogin merkkipaaluksi. Viime vuosi oli hyvin kiireinen, eikä aikaa saati energiaa jäänyt kirjoittamiselle aiempien vuosien tapaan.

Vuosi 2022 oli kuitenkin äärimmäisen onnistunut. Vuoteni oli tenniksen saralla valmentamisen, mutta myös opiskelun värittämä. Tenniskoulu Topspinille vuodesta tuli tuloksellisesti sen historian paras, mutta ennen kaikkea valmennuksessani olleet pelaajat ottivat hienoja kehitysaskeleita ja sitä kautta myös hienoja voittoja sekä saavutuksia. Takan reunat täyttyvät, vamos!

Valmentamisen ohella kohdistin ison määrän energiaa psyykkisen valmennuksen opiskeluun. Psyykkinen valmennus on tenniksessäkin äärimmäisen tärkeä, joskus jopa se tärkein palanen ja tästä on tarkoitus jakaa sisältöä tällä kaudella myös tänne blogiin.

Vuotta 2022 värittivät valitettavasti myös sairastelut kaksi pitkävaikutteista koronaa mukaan lukien sekä sitkeä, noin vuoden kestänyt, olkapäävamma. Näiden johdosta omat pelaamiset jäivät melko lailla minimiin ja sitä kautta myös tenniksen seuraaminen ei kaikilta osin maistunut. Ihmeellistä, mutta toisaalta kovin loogista, että kun ei itse pääse kisakentälle, niin lajin seuraaminenkin valikoituu vain oikeastaan niihin ”pakko nähdä”-otteluihin. Tämä puolestaan heijastui kirjoitusintooni. En halua kirjoittaa asioista, joita en tunne tai joista en ole riittävästi kartalla. 

Mutta nyt katseet eteenpäin! Viikonlopun aikana isketään Australian Openin kaivattua ennakkoa etukenttään ja jatketaan hyökkäystä verkon äärellä!

Pysykää siis linjoilla ja palataan tuota pikaa! Hauskaa tennisvuotta kaikille!