23/05/2013

Viikonloppu Globenissa

Olin viime viikonlopun Globenissa. Jotain höntsähokia. Ruotsi kuulemma pärjäsi. Hyvä on, hyvä on. Ruotsi siis vei ja muut vikisivät. 

Så lätt tar vi VM-guld, vai miten he jo välierän jälkeen julistivatkaan. Aikamoista. Kun tuohon lisätään vielä ruotsalaiskannattajien ylimielisyys ja se kultakypäräepisodi ennen matsin loppua, niin sappi alkaa kiehumaan vähemmästäkin.

En siis suosittele kenellekään Globenia tai sen lähiseutuja Ruotsin voittaessa. Varsinkaan silloin kun vastassa on Suomi ja olet itse pukeutunut Suomen pelipaitaan. Sen täytyy olla terveydelle haitallista.

Lohduttauduinkin ajattelemalla tennistä. Lapsellista, mutta totta. 

Viikonloppuna paras ruotsalainen löytyi nimittäin sijalta 437 (nyt 443.). Patrik Rosenholm. Jep. Älä välitä, en tiedä minäkään. Eihän se taso meilläkään tällä hetkellä laaja ole, mutta meillä on sentään Jarkko (42.). Rispekt.

Toki sekin on melko varmaa, että Ruotsi tulee taas myös tenniksessä ja historiahan heillä on vertaansa vailla. Kuvassa Globenin käytävillä komeileva Stefan Edberg, joka muistuttaa minua ja sinua olennaisesta. 
 
                                                        
                                                                       Stefan Edberg.
Hieno mies, hieno urheilija. Kuusi Grand Slam -voittoa ja ennen kaikkea yllin kyllin tyyliä. Niin voiton kuin tappionkin hetkillä.