03/08/2013

Paluu arkeen

Lomakausi alkaa olla ohi. Niin täällä kuin ehkä sielläkin. Toivottavasti kesäloma oli menestys!

Oma kesäni on mennyt pääosin lomaillessa, mutta lomasta ja blogin hiljaisuudesta huolimatta, sain sentään jotain aikaiseksikin.

Keväinen päätös perustaa valmennusta varten oma toiminimi konkretisoitui kesän aikana ja Tenniskoulu Topspin näki päivänvalon tällä viikolla. Tilikausi alkoi 1.8 ja toiminta alkaa elokuun puolessa välissä seuran junnuvalmennuksilla. 

Toiminimen perustamiseen liittyi sen verran säätämistä ainakin kaltaiselleni keltanokalle, että prosessi ansaitsisi joskus oman juttunsa. Ja vaikka yritys on siis jo olemassa, on säätöä vielä vähän jäljellä. Believe you me.

Kesän aikana on toki pelattu paljon tennistäkin. 

Itse pelasin elämäni tiukimman ja pisimmän väännön sarjatenniksessä. Loppunumerot 76, 67, 67, johtoasema 76, 41 sekä yksi hukattu matsipallo juuri ennen kolmannen erän tie-breakiä helpossa kämmenlentolyönnissä kertovat kaiken oleellisen ottelusta ja harmituksen määrästä, joten ei siitäkään sen enempää. Olen nimittäin juuri päässyt eroon noista painajaisista.

Kesää värittivät myös doping-uutiset, Federerin selkäongelmat ja yllättävät tappiot, Martina Hingisin paluu sekä vaikkapa Henri Kontisen hyvät otteet nelinpelissä. Palataan näihinkin myöhemmin. Joihinkin jo ensi viikolla. 

Ensi viikolla fokus on Montrealin Mastersissa, johon tuttuun tapaan ennakkoa viimeistään maanantaina. 

Tästä tämä taas lähtee! Tervetuloa mukaan!