13/08/2014

Seuravalmentajakoulutukseen!

Sen lisäksi, että tänään on lähes elämää suurempi juhlapäivä eli kansainvälinen vasenkätisten päivä, on päivä ollut muutenkin loistava. Sain tänään nimittäin meilin, jonka alku kuului seuraavasti:

"Tervetuloa aloittamaan tenniksen seuravalmennuskoulutus Liikuntakeskus Pajulahteen syksyllä 2014!"

Yes!!! Hain tämän syksyn seuravalmentajakoulutukseen joitakin viikkoja sitten ja tänään tuli siis vahvistus, että a) kurssi järjestetään ja b) olen messissä. Toki vahva on se aavistus, että kaikki hakijat kurssille pääsivät...

Takana on nyt kaksi vuotta tennisvalmennuksia. Tämä porras on Suomen Tennisliiton valmentajakoulutusten rappusissa seuraavana, puolitoista vuotta sitten käymäni tennisohjaajakurssin jatko. Ne kokemukset voit lukea kootusti täältä.

Seuravalmentajakurssi painottuu kahteen osa-alueeseen.
  1. Valmentajan pedagogisten taitojen kehittämiseen
  2. Seuran valmennustoiminnan kehittämiseen
Sanoisin, että molemmat ovat varsin tärkeitä tekijöitä. Lisäksi toivon, että henkilökohtaiseen työkalupakkiin tarttuisi paljon uutta oppia erilaisten harjoitteiden myötä sekä entistä parempaa ymmärrystä lyöntien anatomiasta. Se, miten ymmärrys saadaan vietyä eteenpäin oppilaiden oivallukseksi tulee toivottavasti entistä tutummaksi kohdan yksi myötä.

Intoa ja motivaatiota on - ainakin vielä - kuin perheeni tämän syksyn ekaluokkalaisella! Syksystä ei omaltakaan kohdalta puuhaa puutu, sillä syksyn viikonlopuista kolme menee Pajulahdessa ja etätehtäviäkin näyttäisi olevan vino pino. 

Koulutus tulee syksyn aikana näkymään niin kentällä kuin täällä blogissakin. Pysy mukana, jos aihe kiinnostaa!

Loistofiilis! Niin ja onnea vasurit!