04/04/2012

Blog(e)ista

VAROITUS: Seuraava teksti sisältää näkyvää piilomainontaa.

Viime viikolla Miamin matsien lomassa seurasin intensiivisesti eri tennissivustoja sekä -blogeja. Lopulta en oikein enää edes hahmottanut, saati muistanut, mitkä niistä olivat lukemisen arvoisia tai mitä niistä oli päivitetty. Tähän pieneen, mutta toisaalta aavistuksen rasittavaankin ongelmaan on olemassa ainakin yksi lääke. Bloglovin, joka saattaa olla monelle jo vanha juttu. Kaltaiselleni wannabe-hipsterille se on kuitenkin jotain ihan uutta.

No, oli miten oli. Palvelun avulla saa siis kerättyä kaikki hyväksi todetut blogit yhden sivuston alle. Tietoa päivitetyistä blogipäivityksistä alkaa puskea välittömästi aina vaikkapa älypuhelimeen saakka niin halutessaan. Nerokasta ja varsin käyttäjäystävällistä. Tällaisia palveluja on varmasti biljoona (esimerkiksi kotimainen Blogilista), mutta tämä nyt tuli vastaan ensimmäisenä. Ei enää turhia selailuja tai päivitysten kyttäämisiä, vaan luuri tai läppäri esiin ja bloglovin tsekkaus.

Kuulostipas tuo pahalta... Kieltämättä aivan karmeata ostos-tv-materiaalia, mutta yrittäkää kestää vielä hetki. 

Palvelu on noin viikon testaamiseen jälkeen kertakaikkisen loistava, eli ei muuta kuin listaa kasaamaan! Alla olevaa linkkiä painamalla saa homman kätevästi alkuun ja vasurilla totta kai ;-)

Vasurilla. Bloglovin

Ai niin, tässä vielä muutamia lisäehdotuksia:

Peter Bodo's Tennis World (tennis.com)
Concrete Elbow by Steven Tignor (tennis.com)
Raqcuet reaction (tennis.com)
The Dysfunctional Tennis blog (tennis-x.com)
Harri Heliövaaran blogi

Mielelläni otan vastaan myös teidän ehdotuksia! Palatkaa asiaan vaikkapa kommenteissa.

Öitä.