04/03/2013

ATP World Tour Fantasy 2013 alkaa!

Hello kaikki tennistietäjät!

Tähän aikaan vuodesta heitetään viime vuoden tapaan haaste ATP World Tour Fantasyn muodossa. Kyseessä on leikkimielinen (yeah, right...) kilpailu, jossa veikataan (osa toki tietää), miten kulloisenkin kisan kaaviot tulevat menemään. Veikattavia turnauksia tulee kauden aikana kaiken kaikkiaan yhdeksän kappaletta eli kaikki Masters-sarjan turnaukset. Ei paha.

Ensimmäisenä on vuorossa Indian Wells. Kisa aukeaa arvontojen takia vasta tiistaina ja rivit laitettava sisään ilmeisesti keskiviikkoon tai torstaihin mennessä. Itse pelit alkavat torstai-iltana Suomen aikaa, joten ennen sitä kuitenkin.

Kisan järjestäjä, ATP Tour, on järkännyt ihan ok palkinnot eli voittaja pääsee syksyllä kaverin kanssa Lontooseen seuraamaan ATP World Tour Finaaleja. Ei huono. Myös yksittäisten turnausten voittajille ja mitalisteille näyttäisi olevan melko kivaa tenniskrääsää tyyliin mailakassia, jänteitä ja palloja.

Kaikilla onkin nyt erinomainen mahdollisuus laittaa blogistia kuusi-nolla pataan myös kentän ulkopuolella. Viime vuotiseen tapaan kisassa on blogilukijoille oma ryhmä ja se löytyy nimellä "vasurilla."

Tervetuloa rohkeasti mukaan! Kilpailuun pääset tästä.

Pelionnea!