22/03/2013

Ennakko: Miami 2013

Eipä kestänyt sitä hupia kuin reilu viikko. Eli juuri sitä, jossa kaikki parhaat ovat mukana. Shite. Jotenkin masentavaa. Siitäkin huolimatta, että Miamista on tarjolla hurjaa tennistä puolitoista viikkoa. Jotenkin touhu vain vesittyy, kun esimerkiksi Indian Wellsin juuri voittanut Rafael Nadal ja tietysti Roger Federer jäävät pois. Sekä tietysti kohtuullinen joukko ynnämuita. Ei hyvä.

Jäljelle jää siis vain kaksi potentiaalista voittajaa: Novak Djokovic ja Andy Murray. Tämä siksi, että del Potro on todennäköisesti vielä liian väsynyt Indian Wellsistä, eikä muista ole tällä erää Masters-voittajaksi.

Entäpä Andy? Kaavio on kova, eikä tie finaaliin ole helpoin mahdollinen. Niin sanottuja työtapaturman vaaroja on oikeastaan joka kierroksella. Miamin olosuhteet ovat miehelle kuitenkin todella tutut hänen harjoitellessa paljon alueella jo off-seasoneillaan, joten siinä mielessä lento "kotikentillä" voi kantaa kevyesti finaaliinkin.

[Ja nythän on niin, että tätä juttua piti jatkaa Espanja-Suomi futismatsin aikana ja varsinkin sen jälkeen, mutta voin rehellisesti sanoa, että tästä ei tule nyt mitään. Eipä siis paljon eroa normaaliin, mutta nyt en voi sanoa juurikaan muuta kuin, että LOISTAVAA HUUHKAJAT LOISTAVAA!!!]

Näin käy:

Puolivälierät:
Djokovic-Anderson
Ferrer-del Potro
Gasquet-Berdych
Murray-Tsonga

Välierät:
Djokovic-del Potro
Berdych-Murray

Finaali:
Djokovic-Murray

Voittaja:
Djokovic

PS. Jarkko, jos ikinä päädyt tänne, niin muista: Rafael Nadal, massakenttä ja Huuhkajat. Kaikki on tämän illan jälkeen mahdollista. Kaikki.