18/02/2012

Vetoja: Rotterdam 2012, semifinaali

Juttusarjassa 'Vetoja' tarkastellaan hiipuneen pelikassan viimeisiä päiviä ja rahan katoamista tennisvedonlyöntiin.


No niin, on tullut aika laittaa loput pelikassasta (2 EUR) peliin. Australian Openin finaali meni kuin menikin vihkoon, eikä futisvetojakaan jaksanut kokeilla.


Kohde 10: Nikolai Davydenko (7.00) vs. Roger Federer (1.10)
Otetaan viimeisten ropojen kunniaksi miehekäs riski eli panostetaan Rotterdamin toisen semifinaalin selkeään altavastaajaan Davydenkoon. Eilisen Jarkko-matsin jälkeen on nimittäin todettava, että Rogerin peli oli poikkeuksellisen virhealtista, joten mahdollisuudet yllätykseen ovat selkeästi nyt olemassa. Toki Jarkko pelasi yllättävän aggressiivisesti, mikä aiheutti yllättävänkin paljon vaikeuksia Federerille. Matsin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Federer valitteli kuitenkin taistelleensa myös ajoituksensa kanssa, Jarkon lisäksi, ja se kieltämättä näkyikin. Alusta ei ole vielä lapasessa. Siinä yksi hyvä peruste tähän vetoon. Toinen olkoon Davydenkon kova kerroin ja kolmas se, että Davydenko pelaa Jarkkoa aggressiivisemmin ja hänen pelinsä näytti eilen yllättävän hyvältä. Mies ottaa pallot aikaisin, lyö hyvin ja puhtaasti mm. linjaan molemmilta puolilta, joten hänellä on periaatteessa kaikki aseet hieman vaisun Federerin lyömiseen.

7 kommenttia:

 1. Heh. Heh. Lähellä, mutta kuitenkin niiiiin kaukana. Davydenkolle eka erä hyvällä pelillä, toisessa vähän hyytyi ja kolmannessa rimpuili jotenkin enää mukana, mutta... Johti erää 4-3, sai Federerin syötöissä 3 perättäistä murtopalloa (0-40). Sai tämän jälkeen tasan yhden pisteen koko pelissä! Federer veti seuraavat yhdeksän (9) pinnaa himaan ja tosiaan 13 pinnaa seuranneista 14 pisteestä. Uskomatonta. Tästä on suuret mestarit tehty ja ikuiset häviäjät ei. Viimeistään nyt kaikki tietävät miksi Davidenkon GS-voittojen määrä on sitä mitä on.

  VastaaPoista
 2. Juttusarja on päättynyt. No money, no honey.

  VastaaPoista
 3. voiko tohon vetoon sijoittaa omia rahojaan. haluaisin.

  VastaaPoista
 4. ei voi. eikä kannattaisikaan. älä halua.

  VastaaPoista
 5. olisi kiva laittaa omia roposia asiantuntijan opastuksella/vihjeillä hieman kasvamaan

  VastaaPoista
 6. Jos katsot juttusarjaani 'Vetoja', huomaat että minua ei kannata juurikaan kuunnella. :-) Toki hain lähes kaikissa vedoissani pientä tai isoa riskiä. Minulla oli pelikassassa jäljellä 12 euroa ja nyt minulla on 0 euroa.

  Isoista matseista pyrin jatkossakin tekemään jonkinlaista ennakkoa, joissa otan kantaa otteluun myös vedonlyönnillisesti, miten matsia voisi lähestyä.

  Tenniskertoimet ovat vedonlyöntitoimistoissa ikävä kyllä valitettavan usein todella hyvin hahmotettuja, joten lähes aina on houkuttelevampaa yrittää riskillä altavastaajaa ja perustella vetoa altavastaajan hyvällä vireellä tai suosikin epävireellä ja/tai rasituksilla yms tekijöillä. Suosikkien kertoimet eivät useinkaan ole edes pelattavia ennen turnausten loppuvaiheita, joissa he kohtaavat muita isoja nimiä. Tuostakin oli hieman jo juttua tuossa juttusarjassa. Kertoimet välillä 1.01-1.1 eivät houkuta ketään pelaamaan niitä.

  Mutta kuten sanoin, kannattanee seurata jatkossa matsiennakoita ja voi olla, että keväämmällä innostun jopa laittamaan pelitililleni uutta rahaa hukattavaksi. En nimittäin haluaisi antaa tipsejä ilman omaa sitoutumista.

  VastaaPoista
 7. olet luotettavan tuntuinen kaveri

  VastaaPoista