26/06/2013

Kommentti: Weird Wednesday in Wimbledon

Perun kaikki sanani siitä, että Grand Slamien ensimmäinen viikko olisi jotenkin "tylsä". Tänään tapahtui niin merkillisiä asioita, että olen lähes sanaton. Osa tapahtutumista oli toki valitettavia, mutta suuri osa tervetulleita.

En edes jaksa luetella, ketä kaikkia tänään tippui, luovutti tai loukkaantui. Kaaviot kuitenkin aukesivat nyt niin, että on parempi ottaa hetki rauhallisesti ja tutkailla niitä vasta huomenna, kun päässä toivottavasti liikkuu jotain järjellistä tästä päivästä.

Tätä urheilu kuitenkin parhaimmillaan on. Yllätyksiä täynnä. Kaikki pitävät yllätyksistä ja nyt niitä saatiin yhtenä päivänä kenties enemmän kuin parin viime vuoden aikana yhteensä. Tämän perään tässä on huudeltu jo pitkään.

Samoin olen kaivannut väriläiskiä. Joku taannoin kysyi, mitä tarkoitan tuolla. Tarkoitan Dustin Brownin kaltaisia ennakkoluulottomia veijareita, enkä harmaita robotteja. Brownia katsellessa ei voi olla ihan varma, onko näytösottelussa vai Wimbledonin kolmannella kierroksella.

Ja mikä parasta, siellä vastaan tulee niin ikään tuttu IPP Open kävijä Adrian Mannarino, joten onpahan melkoisen paljon pelissä kun nämä Challenger-jyrät vääntää areenoista isoimmilla ja paikasta neljännelle kierrokselle.

Rukouksiini on siis vastattu ja hyvä niin. Hyvää yötä. Nähdään aamulla.