17/01/2016

Ja voittaja on...

KIITOS kaikille Vasurilla -blogin ja Tenniskoulu Topspinin Australian Open-kirjoituskisaan osallistuneille!

Tarinoitanne oli kerrassaan hauska lukea. Vastausmäärä jäi hieman odotettua alhaisemmaksi, mutta ne tärkeimmät eli laatu ja yritys olivat kovalla tasolla. Respect.

Tuomaristo on nyt tehnyt päätöksensä ja voittaja on:

Kalle Kares ! Onneksi olkoon!!!

Tuomariston perustelut: Kallen tarina oli sanalla sanoen loistava. Yksittäiset väläytykset muodostivat hienon kokonaisuuden, jossa huumori kukki. Tekstin parsi saikin aikaan melkoiset naurunremakat ja kun tämä oli tällä kertaa isoin (ja ainut) palkinnon myöntämisperuste, onnittelemme Kallea hienosta työstä.

Kalle palkitaan yhteistyössä Eurosportin kanssa vuoden VIP-lisenssillä Eurosport Playeriin! Mies voi nyt nauttia mm. Grand Slam-huumasta, kesän olympialaisista plus monesta, monesta muusta hienosta lajista, jotka Eurosport miehen matkaan nyt tarjoaa!

Onnea vielä kerran!

Australian Open alkaa vajaan vuorokauden kuluttua! Vasurilla.com sekä Eurosport vahvasti menossa mukana! Ollaan kanavilla!

Hyviä kisoja kaikille!

Alla vielä voittajan tarina kertauksena, kun kysymys kuului: kuka voisi laittaa kampoihin Novak Djokovicille ja miten? Hauskin tarina palkitaan.

"Benoit Paire. Vastikään aseenkantoluvan "haulikoilleen" (joita käsivarsiksikin voidaan kutsua) olosuhteiden pakosta hommanut Ranskalainen on yksinkertaisesti niin kova jätkä, ja tämän nole saa tuta finaalissa. 

Saamieni tietojen mukaan hän on valmistautunut pian alkavaan turnaukseen rennohkosti käyden mm. paikallisella casinolla. Sinänsä ei yllätä että mies viihtyy pelipöytien äärellä, sillä kaverin oikeakäsi on niin vahva, että se päihittää jopa kuningasvärisuoran. 

Kortin lätkimisen jälkeen mies päätti testata paikallisen McDonaldsin, jotain kaverin kovuudesta kertoo myös se, että siellä hän sai happy mealinkin itkemään. 

Huhut kertoo myös, että mies oli kirjoittanut rahakkaan sponsorisopimuksen tabascon kanssa, huhut on helppo uskoa todeksi, käyttäähän mies tabascoa silmätippoina. 

Peliin vaikuttamaton, mutta mielenkiintoinen yksityiskohta on myös se, että Benoit Paire on ainoa top-20 pelaaja, kenen nimi ei pääty i-kirjaimeen (djokovitsi, federeri nadali, berdyhhi, nishikori, ferreri, gäsgetti ja andi märi, muutaman mainitakseni) 

Onko se sattumaa, vai selvä merkki australia openin voitosta, aika näyttää."