12/01/2016

Kisa Australian Openiin! Palkintona Eurosport Player vuodeksi!

Hello, mate!

Australian Openin ja uuden tenniskauden 2016 kunniaksi Tenniskoulu Topspin Vasurilla-blogeineen järjestää kilpailun, jonka palkintona voittaja saa Eurosport Player -palvelun vuodeksi ilmaiseksi käyttöönsä!

Kisaan osallistuaksesi toimi seuraavasti:
  1. Mene Tenniskoulu Topspinin facebook-sivulle
  2. Kerro kisan kommenttikenttään kuka voisi voittaa Australian Openin giganttisen ennakkosuosikin, Novak Djokovicin, sijaan ja miten? Hauskin tarina palkitaan!
  3. Annettakoon vinkiksi se, että tykkäämällä Tenniskoulu Topspinin sivusta mahdollisuutesi voittoon paranevat merkittävästi. Vahva suositus siis tälle. Jatkossa pysyt toki paremmin myös kärryillä blogin päivityksistä kuin Topspinin tipseistä ja tarjonnasta ilman pakkosyötön makua.
Kilpailuaika päättyy lauantaina 16.1.2016 klo 22.00.

Palkinnosta pari sanaa. 

Eurosport Player-palvelun kautta näkee Eurosportin kanavat suorana netin kautta lähes tulkoon kaikilla mahdollisilla laitteilla (puhelin, läppäri, tabletti, älytelevisio, pelikonsoli).

Meitä tennisheeboja lämmittää erityisesti se, että palvelun kautta näytetään ottelut suorana kaikilta televisioiduilta kentiltä niin Australian Openin, Roland Garrosin kuin US Openinkin osalta, joten näiden Grand Slamien osalta ei parempaa palvelua juuri ole. Oman suosikin missaaminen Australiassa onkin nyt käytännössä mahdotonta, sillä näytettäviä kenttiä on lähes parikymmentä! 

Aikaerosta johtuvan ja melko todennäköisen unifaktorisi puolestaan tyrmäävät pelaajien tyrmäävät esitykset, varsinkin turnauksen toisella viikolla. 

Eurosportin kanavilta tulee tietysti paljon myös muuta urheilutarjontaa tämän vuoden aikana, kuten esimerkiksi Rion olympialaiset, tenniksineen tietysti. Tarjontaan voit tutustua lisää tästä!

Nyt ei oikeastaan muuta kuin tarinoita sepittämään! Onnea kisaan!Vasurilla-blogi (Tenniskoulu Topspin) ja Eurosport Finland ovat sopineet yhteistyöstä Australian Openin yhteydessä.