09/01/2019

7 vuotta, 7 päivää

Blogi täytti viikko sitten seitsemän vuotta!

Tämä onkin hyvä ja juhlallinen hetki kiittää erityisesti Teitä lukijoitani kaikesta siitä positiivisesta palautteesta ja kritiikistäkin, mitä olen teiltä matkan varrella saanut.

Nöyrimmät kiitokseni!

Ilman kannustusta tai keskustelua hommat ei yleensä nimittäin etene oli työ, laji tai taidemuoto mikä tahansa.

Ensisijainen tavoitteeni on ollut avata omia näkemyksiäni huipputenniksen kautta mahdollisimman suurelle porukalle, jotta suomalainen tenniskulttuuri nousisi niin ikään mahdollisimman korkealle tasolle. Jutut ovat usein olleet jonkinlaisia päänavauksia tenniskeskustelulle varsinkin nopeassa some-maailmassa, lähinnä twitterissä, jossa keskustelu on lähes poikkeuksetta hyvinkin korkeatasoista. Kiitos myös siitä ja liittykää ihmeessä rohkeasti mukaan, jos ette ole sitä vielä tehneet!

Toinen suuri kiitos menee yhteistyökumppaneilleni, joita on matkan varrella ollut jo melkoinen liuta. "Isompia" ja pienempiä. En tee tätä kuitenkaan rahasta tai edes oravannahkoista, vaan rakkaudesta lajiin. En tietenkään ole laittanut tai laita hanttiin, jos sopivia yhteistyömalleja löytyy myös jatkossa!

Kiitos!

Tänä vuonna olen luvannut lisätä valmennuspuolen tarinoita, joista esimakua saatiin jo viime vuoden joulukalenterissa luukussa numero viisi. Blogin selkärangan muodostanee kuitenkin edelleen ennakot ja jälkpelit Grand Slameistä ja Masterseista sekä toivottavasti myös kotimaisista tapahtumista, joita tänäkin vuonna on tällä tietoa mukavasti tuloillaan! Myös suurta kiinnostusta saaneet pallotestit jatkuvat tänä vuonna, sillä palloja on nyt jo jopa tyrkytetty vasurilla.comin testiin!

Matka siis jatkuu ja muuttaa hieman muotoaan, mutta kiitos, että olet ollut mukana ja toivottavasti pysyt linjoilla tänäkin vuonna!

Eteenpäin!

PS. Joulun aikaan blogi sekä Topspinin www-sivut saivat hieman pientä faceliftiä ja uutta fonttia, joten jos on tähän liittyvää palautetta, niin se otetaan kernaasti vastaan!