03/01/2020

Vasurilla.com 8 vuotta!

Hyvää Uutta Vuotta kaikille vasurilla.comin lukijoille! Vuoden vaihtuminen tarkoittaa paitsi uuden kauden käynnistymistä, niin käytännössä myös blogini syntymäpäiviä, joten onnea myös mulle. 

Tosiaan, kahdeksan vuotta sitten jännitin ensimmäisten juttujeni vastaanottoa ja ilokseni sain huomata ettei täystyrmäystä tullut silloin, eikä oikeastaan myöhemminkään, vaikkakin kaikkien aikojen blogikommentti "paska blogi" jossain vaiheessa ensimmäistä tai toista vuotta jaksoi hauskuuttaa pitkään. 

Mutta siis, pikemminkin tässä on käynyt päinvastoin ja olen saanut enimmäkseen mukavaa palautetta matkan varrella. Ja juuri siksi kirjoitushommat ovatkin säilyneet aktiivisina, joten iso kiitos siitä teille! 

Blogin kirjoittelu onkin antanut paljon. 

Ensinnäkin asiat jäsentyvät itselleni erinomaisesti kirjoittaessa ja asioita tulee todella pohdittua läpi. Välttämättä kaikki ei aina välity läpi lukijalle, mutta joku master-ajatus päässäni on lähes jokaisen jutun kohdalla ollut. Usko pois.

Toisekseen olen saanut blogin kautta paljon uusia ajatuksia teiltä, mistä myös iso kiitos. Aivan erityisesti kiitos kuuluu twitterin puolella pyörivälle aktiiviselle #tennisfi-heimolle, joka on poikinut jopa konkreettisia kohtaamisia ja uusia ystäviä ympäri Suomea sekä suomalaista tennisskeneä. Kiitos siitä! Jatkossakin saa tulla rohkeasti moikkailemaan ja turisemaan! (Topspinin twitteriin pääset tästä ja omaan henkilökohtaiseeni tästä.)

Ajatustenvaihto ja lisääntynyt tenniskeskustelu oli yksi isoimmista, ellei isoin, alkuperäinen motiivini lähteä liikkeelle blogin kanssa. Tuntuukin, että kotimainen tenniskeskustelu on hyvin usein hyvinkin korkeatasoista ja todella ymmärrämme peliä nimeltä tennis. 

Mutta. Kaiken voi aina tehdä paremmin ja ymmärrystä voi jokainen lisätä koko ajan. Peli kehittyy, meidän täytyy kehittyä sen mukana. 

Tämän myötä erittäin antoisaa ja kehittyvää tennisvuotta 2020 kaikille! 

PS. Kausiennakko on tulossa viikonloppuna! Ensi hätään voi kerrata blogin joulukalenterin!