05/02/2021

Tenniskoulu Topspinin verkkosivut uudistuivat!

Blogihommien ohella tennis määrittelee elämääni niin pelaajan, valmentajan kuin sivutoimisen yrittäjänkin näkökulmasta. Perustin Tenniskoulu Topspinin vuonna 2013 reilu vuosi Vasurilla-blogin ensimmäisen kirjoituksen jälkeen. Samaan aikaan perustamisen kanssa rakensin yritykselleni sivut ja nyt, heti perään vuonna 2021, ne päivittyivät!

Alusta asti oli selvää, että blogi tulisi olemaan kiinteä osa Topspiniä myös digitaalisesti, vaikkakin blogin sisältö on pitkälti käsitellyt huipputason tennistä eikä niin paljon valmentamista kuin olin perin ajatellut. 

Joka tapauksessa tämäkin kombinaatio on toiminut mainiosti. Tämä siis siitä huolimatta, että Topspinin alkuperäiset sivut eivät kovinkaan pitkään täyttäneet edes auttavasti esimerkiksi mobilisoituvan maailman menoa. 

Paikkansa ne kuitenkin täyttivät, mutta nyt koronan aikana ajatus sivuston täydellisestä remontista oikeastaan vahvistui. 

Uskon yhteistyön voimaan, mutta yrittäjyyteni on ollut vahvasti yksinyrittäjyyttä ja olen tehnyt Topspinissä kaiken itse. Myös nettisivut, ja kyllä, sen näköiset ne edelliset sivut olivatkin. 

Yksi iso kulma tässä kaikessa tekemisessä on ollut kuitenkin kehittyminen ihmisenä ja erityisesti yrittäjänä, kuului siihen sitten yrityksen kirjanpito, veroilmoitukset, markkinointi tai vaikkapa kotisivujen tekeminen. Työ tekijäänsä opettaa. Matkalla on tosiaan oppia tarttunut ja voin vahvasti suositella yrittäjyyttä, oli se sitten pää- tai sivutoimista.

Toivottavasti nämä uudet sivut täyttävät kuitenkin korkeimmatkin laatukriteerinne entisiä paremmin ja saatte paremman käsityksen varsinkin Topspinin tarjonnasta, joita saa muuten käyttää jatkossakin, kuten esimerkiksi yksityistunneista, ryhmätunneista, videoanalyyseistä, tennisklinikoista tai vaikkapa mailahuollosta.

Käykää siis ihmeessä kurkkaamassa! Kommentteja ja kehitysehdotuksiakin saa mielellään lähettää. Ennen kaikkea kehoitan kaikkia liittymään TOPSPIN-HEIMOON, joka saa alennukset esimerkiksi yksityistunneista, mailajännityksistä, palloista sekä esimerkiksi Tennis Warehouse Europesta!

Tenniskoulu Topspin sivut uudistuivat!
Tenniskoulu Topspinin nettisivut uudistuivat!