02/01/2017

Vasurilla.com täyttää viisi vuotta!

Todellakin, blogini alkaa tulla pikkuhiljaa minitennisikään!

Mailaan ollaan leikin varjolla jo vähän tartuttu ja palloa auttavasti pomputeltu. Jalkoja ollaan tennistaajuuksille erilaisin askelluksin viritelty ja kroppaa liikunnallisten leikkien lomassa hallittu. Pikkuhiljaa ollaan siirtymässä minitenniskentälle pienten pelien pariin ja lyöntien syvempää olemusta harjoittelemaan. Oi, miten ihanasti maailmat uusin oivalluksin avautuvatkaan! Tärkeintä tässä iässä on kuitenkin rentous ja hauskanpito liikunnallisen harrastuksen parissa.

Samaa voisi sanoa bloggaamisesta. Ei tämä niin haudanvakavaa ole ja myös kirjoitushommien pitää pysyä rentona. Ei tästä(kään) muuten mitään tule.

Bloggaus jatkuu tänäkin vuonna ja pyrkimys on edelleen ottaa niitä, ainakin yhden vakiokommentoijani mainitsemia, "taiteellisia vapauksia" vähintäänkin entiseen malliin. Ellei jopa useammin, rohkeammin ja monipuolisemmin. 

Paljon olisi aina kirjoitettavaa, mutta työt haittaavat harrastuksia, niin kuin tiedämme. Virtaa on kuitenkin riittänyt ja nimenomaan juuri Teidän ansiosta.

Suuren suuri KIITOS siitä, että olet ollut mukana! Ekstratassua vielä siitä, jos olet juttuja kommentoinut! Positiivinen palaute innostaa keväisen villivarsan tapaan ja kriittisempikin saa monesti miettimään vielä omia näkökulmiaan. 

Kiitos siis tähänastisesta ja toivottavasti pysyt messissä myös tänä vuonna!