02/01/2018

Vasurilla.com kuusi vuotta!

Kuusi vuotta bloggailua takana! Yes!

Tarinaa on riittänyt ja tulee pomminvarmasti riittämään myös jatkossa. Viime vuosina painotus on pysynyt sitkeästi ATP Tourin tapahtumissa, mutta tämän vuoden lupauksena on laajentaa reviiriä myös valmennuksen näkökulmaan. Onhan siitä toki ennenkin silloin jotain höpötetty, mutta ei siinä suhteessa kuin alunperin ja matkan varrella olen suunnitellut.

Tänä vuonna tarinaa tulee kuitenkin mm. Suomen Tennisliiton Kilpavalmentajakoulutuksesta, joka alkaa jo myöhemmin tässä kuussa ja johon siis olen erittäin motivoituneena osallistumassa. Kehittyminen valmentajana ja pelin ymmärtäjänä on tenniksen saralla suurin tavoitteeni, joka tietysti ja toivottavasti tuo bloggaamisenkin draivia. Mutta ennen kaikkea haluan kehittyä jatkuvasti ennen kaikkea valmennuksen ja valmentamisen kautta.

Jääkäämme siis seuraamaan mitä tämä poikii blogin saralla!

Kiitän kuitenkin Teitä kaikkia lukijoitani, joita vuosi vuodelta tarttuu tilastojen mukaan matkaan aina vähän enemmän. Toivottavasti myös tänä vuonna! Kiitos. Te pidätte tämän blogin liikkeessä.

Palataan lähipäivinä kausiennakon muodossa, johon toki saa pientä esimakua joulukuisesta joulukalenterista! Tsekkaa se siis ensihätään!