29/06/2014

Voittajabarometri Wimbledon 2014, osa 3

Lainaukset ja tulkinnat, kierros 3.

1) Andy Murray ****1/2
"Once I get out on the court I really enjoy it (the pressure). I try to avoid it away from the court but on the court it's great, the atmosphere has been great, it gives me a big lift and I am going to need it as the tournament goes on."

Peli kohdallaan ja ajatus kirkas. Näkyy kuuhun saakka, että mies nauttii nyt pelaamisesta. En muista milloin olisin nähnyt yhtä rentoa Murrayta. Mies jopa hymyili kolmannen kierroksen ottelussaan! 

2) Novak Djokovic ****+
"I just came from the doctor's office, had ultrasound. It's all looking good."

Vauvan sijaan nyt ultrasoundattiin miestä itseään, sillä isoin uutinen Djokovicin ensimmäiseltä viikolta oli kaatuminen. Pieni draama siihen päälle ja seuraavissa geimeissä ja otteluissa taas normimenoa menoillaan ja tuloillaan. Tsonga saa seuraavalla kierroksella (tulevan) isän (terveestä) kädestä. Oikealla kurssilla kohti semiä.

3) Roger Federer ****
"I'm just happy to be into the second week. For me it is now about maintaining a good level of play. I'm in pretty good shape right now - a few niggles but nothing that really worries me."

Niinpä. "Few niggles" kolmen ottelun jälkeen toki luonnollista, mutta toisella viikolla tiedossa rajumpaa rasitusta. Taso on kieltämättä ollut hyvä, mutta Nadal saavuttaa. Unelmasemi lähestyy.

4) Rafael Nadal ****-
"The body is fine. The feeling was great. I played aggressive. I had great movement, some from difficult positions."

Hyviä uutisia Nadalille, huonoja muille. Kolme potentiaalista vaaran kierrosta selvitetty, peli parantunut, itseluottamus nousussa... Kuulostaa jotenkin tutulta.

2 kommenttia:

 1. Milloinkas voittajabarometrin nelososa? Niin vain kävi että pari tipahti pois tuolta listalta että hulahti. Tosin mitään Kyrgiokselta tai Dimitrovilta pois ottamatta, aivan jäätäviä peliesityksiä etenkin nuorimmaiselta.

  Kyllä siinä nyt vaan niin taitaa käydä, että kuningas vie kahdeksannen Wimbledoninsa. Semissä Raonic sulaa viimeistään tie breakeissa virheisiinsä, ja recordikin näyttää mukavasti 4-0 sveitsiläiselle. Finaalissa sitten Djokovic ei kyllä luistelullaan ja takakenttätenniksellään pysty nurmella Fedeä haastamaan, ainakaan minun papereissani. Sen verran aggressiivista on hänen pelinsä ollut ja verkollakin esiintynyt varsin mukavasti edukseen.

  Mielenkiinnolla jään odottamaan omia kommenttejasi ja ennakkojasi!

  VastaaPoista
 2. Moi Anonyymi!

  Toivottavasti uusimmat postaukset vastasivat huutoosi! :-) Pahoittelut, että nyt pääsi käymään näin.

  VastaaPoista