13/06/2015

Mediajulkisuutta!

Vasurilla.comin kannalta tämänvuotinen Ranskan avoimet oli jättimenestys!

Kiitos siitä kuuluu tietysti kaikille teille uskollisimmille lukijoilleni, mutta myös Suomen Eurosportille ja sitä kautta tulleille sadoille uusille lukijoille.

Iso, iso kiitos ja kumarrus! Tervetuloa mukaan!

Reilu viikko sitten puolivälieräottelua Nadal vs. Djokovic seuratessani meni limu niin sanotusti väärään kurkkuun kun selostaja Arne Six mainitsi vasurilla.comin Eurosportilla.

Studioon tulleessa katsojakysymyksessä tiedusteltiin hyvien (?) tenniskirjoitusten perään ja Six nosti blogini framille. Hän kertoi löytäneensä tänne tänä keväänä ja suositteli blogia varsin positiivisin sanankääntein, mistä nöyrimmät kiitokseni vielä kerran! Niin ja tervetuloa messiin!

En tiedä miltä muusikosta tuntuu, kun oma biisi soi ensimmäistä kertaa radiossa, mutta se saattaa olla jotain samankaltaista!

Hetken hämmennyksen jälkeen ensimmäinen rationaalinen muuvini oli katsoa millainen vaikutus nostolla oli sen hetkisiin kävijämääriin. Television voima on kieltämättä hurja, sillä reaaliaikaiset kävijämäärät olivat lähes satakertaiset normitasoon verrattuna! Loppuillan aikana blogissa vieraili suurin piirtein sama määrä porukkaa kuin aktiivisen Grand Slam-viikon aikana.

Sen verran taustaksi ja tiedoksi, että lähtötasot suomalaiselle, vasurilla vedetylle, tennisblogille eivät ole varmaankaan ihan niitä kaikkein kovimpia esimerkiksi ruoka-, fitness- ja muotiblogeihin verrattuna, vaikka kyllähän täälläkin muodista puhutaan, ei siinä mitään ;-)

Erityisesti mieltä lämmitti kuitenkin se, että normiviikkoon verrattuna uusia lukijoitta näytti tulleen moninkertainen määrä viime viikon loppupuolen aikana.

Toivottavasti pystyn täyttämään odotuksenne myös jatkossa ja ennen kaikkea pitämään uudetkin tuttavudet linjoilla!

Ensimmäinen postaukseni reilun kolmen vuoden takaa avannee blogin perimmäisiä tarkoitusperiä, joskin matkan varrella aiheisiin on tullut lisää lihaa luiden ympärille mm. valmennuksen ja sivutoimisen yrittäjyden (Tenniskoulu Topspin) muodossa.

Nöyränä ja kiitollisena eteenpäin,
Tero