02/01/2022

Menestyksekästä uutta vuotta 2022!

 Vuosi on vaihtunut ja tenniskausi ATP Cupin myötä käynnistynyt, joten hauskaa ja menestyksekästä uutta tennisvuotta kaikille blogin lukijoille!

Tätä kirjoittaessa kausiennakko on ATP-kiertueen osalta rakentumassa hyvää vauhtia, mutta sitä odotellessa muutamia ajatuksia ja suunnitelmia tähän vuoteen blogin osalta. 

Ajatuksissa on edelleen olla ajan hermolla läpi kauden, mutta tarkoitus on nostaa turnausennakoiden sijaan hieman enemmän ison kuvan analyysejä oli ne sitten jälkipelejä tai yksittäisiä otteluanalyysejä.

Ja heti perään huomio, tarkoitus on lisätä seurantaa entistä enemmän myös naisten puolelta. Tähän mennessä aikaa naisten otteluiden tiiviiseen seuraamiseen tai analysointiin ei ole riittävästi jäänyt, joten en ole siitä sen vuoksi liiemmälti myöskään kirjoittanut, vaikka sinällään esimerkiksi WTA-kiertue tarjoaa jopa enemmän yllätyksiä kuin miesten kiertue.

Myös muita ajatuksia tätä vuotta koskien on. 

Viime vuosi oli valmennusrintamalla hyvin tiivis ja intensiivinen, mutta se toi paljon uusia ajatuksia sekä oppeja. Näitä ajatuksia valmentamisesta ja ylipäätään tenniksen avaamisesta olen nostanut toistaiseksi melko vähän täällä blogissa esiin. Tarkoitus olisikin tuoda tätä puoleta enemmän esille ja lisätä keskustelua toivottavasti täällä, mutta myös twitterin puolella, jossa toki hyviä keskusteluita on todennäköisesti tänäkin vuonna läpi vuoden. Kannattaa tulla linjoille rohkeasti mukaan (#tennisfi rocks)!

Valmennuspuolella tapahtuu muutenkin tänä vuonna uusia mielenkiintoisia juttuja, joten avannen niitä lisää, kun aika on.

Ennen kaikkea haluan kuitenkin toivottaa kaikille erittäin hyvää ja menestyksekästä tennisvuotta niin kentille kuin niiden ulkopuolellekin! Vamokset kaikille!