16/01/2013

Hajaheittoja: Australian Open 2013, päivä 3

Ensimmäisiä hajaheittoja tämän vuoden Openista, olkaa hyvä!

***

Marraskuu 2012. Tali. Lukas Lacko voittaa IPP Openin.
Tammikuu 2013. Melbourne. Lukas Lacko vääntää viisi erää Janko Tipsarevicin (ATP-8) kanssa Australian Openissa.
Marraskuu. 2013. Tali. Sinäkin katsomossa?

***

Ymmärtääkseni Australiassa ollaan toistaiseksi oltu melko siivosti. Baghdatiskin on keskittynyt tänä vuonna käyttämään mailaansa enimmäkseen pallon lyömiseen. Jerzy Janowiczillä oli kuitenkin jo yritystä. Tuon jälkeen oli vielä koputellut mailallaan tuomarituolia ja heittänyt vedet kentälle... Siis juomapullostaan. Vaikuttaakin siltä, että joku sulaa helteessä tosissaan tänäkin vuonna. Se voi olla juuri Jerzy.

***

Ryan Harrison eilen: "I can surprise Djokovic." Ryan Harrison tänään: 6 voitettua geimiä ja kotiin. Se siitä yllätyksestä.

***

Jarkko pelaa huomenna Ivan Dodigia vastaan. Veijarit ovat treenanneet paljon yhdessä ja huhut kertovat, että Ivan ei ole treeneissä saanut Jarkolta erääkään. Numerolappu rinnassa asiat aina hieman muuttuvat, mutta mikään ei horjuta uskoamme Jarkkoon. Ottelu pelataan mitä ilmeisimmin kentällä, jolla ei ole kameroita, joten on tyydyttävä livescore-seurantaan.

***

Ja Twitter-kansalle vielä pakollinen suositus: @UL_eerikainen. Ehdottomasti seurantaan. Mies on ollut Twitterissä ehkä noin kolme päivää ja informoi jo imuroinnistaankin. Loistavien tennistweettien ohella.

***

Eteenpäin!

2 kommenttia:

  1. Ei tuo Eerikäisen twitter nyt niin erikoinen tai maailmoja mullistava ole. Hölmö ilmiö muutenkin koko twitter. Syväanalyysejä jollain tekstiviestin kokoisilla ilmaisuilla?

    VastaaPoista
  2. Jotenkin vasta näiden kisojen aikana olen itsekin löytänyt twitterin hienouden. Onhan siellä paljon tavaraa (vähän liikaakin), mutta kiteyttämisen taito korostuu hurjasti ja hyvät twiittaajat ovat aivan loistavia, vaikkakin esimerkiksi Tuomas Enbuske twiittaa aivan liikaa ja koko ajan, mikä hyvistä twiiteistä huolimatta on vähän raskasta.

    Mielestäni syväanalyysejä siellä ei yritä niputtaa kukaan, mutta makoisia one-linereita vetää mm. John McEnroe, eikä Jannenkaan twiitit huonoja ole. Sinne vain rohkeasti mukaan Sampe ja huomioita elämästä ja otteluista iskemään.

    VastaaPoista