31/01/2014

Kaksikätinen rosvo

Talin kympillä kävi tänään kaksikätinen rosvo. Kesti hetken tajuta mitä tässä tapahtuu, mutta lopulta mysteeri ratkesi. Rystyspesialisti.
Kakkosruudun palautuksessa oikuri...

...ja ykkösruudun palautuksissa vasuri.

Todellakin! Rystyspesialisti ja sanan maksimaalisessa merkityksessä, sillä kaveri, Dimitar Kutrovsky, niputti Suomen Micke Kontisen pelkällä rystyllään. Hyvä on, parissa kurotuspallossa nähtiin miehen kämmen (oikealla kädellä), mutta muuten mies löi molemmilta puolilta pelkkää rystyä. Hurjaksi tämän teki vielä se, että aina kun kaveri pystyi, hän kiersi lyömään rystyään ikään kuin vasurina. Ja tämä siis siitä huolimatta, että mies mitä luultavimmin on oikuri, sillä hän syötti oikeallaan.

Olihan se pelaaminen vähän hassun näköistä käsien vaihtoineen kaikkineen, mutta olivathan ne rystyt myös tehokkaat ja oikeastaan ihan letkeän näköisetkin. Varsinkin tuo vasurina lyöty rysty lähti todella painavana ja terävänä. Lyönnissä oli hyvää tekemisen meininkiä, johon Micke ei pystynyt tänään oikein vastaamaan. Itse asiassa näytti siltä, että Mickellä olisi ollut tänään käyttöä vastaavanlaiselle rystylle.

Kysymys vielä viisaammille: tilastoidaanko miehen kaikki winnerit, unforced errorit ynnä muut rystylle vai onko miehen vasurirysty itse asiassa hänen kämmenensä?