09/12/2020

Joulukalenteri #9: Vasurilla.com-blogin 9. vuosi

Tosiaan, muutaman viikon kuluttua yhdeksän vuotta (ja kautta) bloggailua paketissa! 

Vaikka omia juttuja onkin usein leimannut jonkinlainen pitkäjänteisyys, niin en ehkä sittenkään odottanut kirjoittelevani tenniksestä näin pitkään. Toki niihin juttuihin mihin lähden, lähden usein sata lasissa, mutta silti tämä vähän jopa yllättää. 

Kirjoittaminen on kuitenkin aina ollut minulle mielekästä ja kun tenniksestä näyttää juttua riittävän, niin tehdään tätä niin pitkään kuin tämä on mukavaa. 

Totta kai haasteitakin on matkan varrelle riittänyt, mutta motivaatio ei ole ollut niiden joukossa ja loppupeleissä se on kuitenkin aina se, mikä ratkaisee. Tätäkin juttua tehdään rakkaudesta lajiin.

Hienointa tässä kaikessa on ollut totta kai "törmäämiset" teidän kanssa niin somessa, kentällä, katsomoissa tai vaikkapa juttujen kommenttikentissäkin. Hyvää keskustelua on tullut käytyä vuosien varrella hurjat määrät ja se oli yksi isoimpia onnistumisen mittareita itselleni tästä tekemisestä. Kiitos siitä!

Kiitos kuuluu myös yhteistyökumppaneille, joita niitäkin on matkan varrelle mahtunut useampia. Kiitos.

Nyt hoidetaan tämä joulukalenteri kunnialla maaliin ja ensi kaudella jatketaan tuttuun tapaan muutamien uusein twistien kera, joista enemmän myöhemmin.

Hyviä lukuhetkiä! Toivottavasti viihdytte matkassa jatkossakin!