06/12/2020

Joulukalenteri #6: Hyvää itsenäisyyspäivää!

Suomi. Tänään. 103 vuotta. 

Onnea Suomi ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Viime vuonna vastaavassa luukussa tein katsauksen Suomitennikseen ja kuten vuosi sitten vähän jo ennustinkin, on Emil Ruusuvuori tänä vuonna noussut repalaisesta kalenterista huolimatta kirkkaasti ATP-kiertueelle. 

Muutenkin kotimainen tennisbuumi on nyt kova.

Pääkaupunkiseudulla hallitilanne on asiakkaan näkökulmasta jopa tuskainen, sillä vapaita irtovuoroja ei tahdo edes viikonloppuisin löytää mistään, vaikka halleja ja kenttiä on lopulta melkoinen määrä. Arkena vain aamun aikaisimmat (noin klo 6) ja illan viimeisimmät (noin klo 22) tunnit, ovat osittain vapaina, jos vain taistelutahtoa riittävästi löytyy. Jopa vuorot keskellä päivää ovat todennäköisesti lisääntyneen etätyön ja työn joustavuuden myötä hyvin kysyttyjä. Hyvä tietysti näin ja toivottavasti tämä poikii lisää kenttiä tai jopa uusia halleja pääkaupunkiseudulle.

Myös tennisvalmennusrintamalla kysyntä on ollut keväästä lähtien valtavaa. Tenniskoulu Topspinin taipaleelta en muista vastaavaa kysyntää, mikä on tietysti ollut hyvin rohkaisevaa ja miellyttävää. Uusia ja enemmänkin pelanneita tai jopa kisaavia pelaajia on ollut ilo valmentaa tänäkin vuonna. Motivaatiot ovat kaikilla järjestään aivan tapissa, joten mikäpä siinä valmennellessa. Lisääkin voisin valmentamista ilman muuta tehdä, mutta kenttätilanne vaikuttaa tietysti tähänkin. 

Kiitos kuitenkin kaikille asiakkailleni! Olette aivan loistavaa ja kehityskelpoista porukkaa!

Mutta tänään kunnioitetaan ennen kaikkea Suomea ja juhlitaan itsenäisyyttä! Hyvä Suomi!