16/01/2012

Vetoja: Australian Open 2012, 1.kierros (part II)

Juttusarjassa 'Vetoja' tarkastellaan hiipuneen pelikassan viimeisiä päiviä ja rahan katoamista tennisvedonlyöntiin.

No niin, pelit saatiin alkuun ja toinen kohteista (Tomicin voitto Verdascosta) napsahti kiinni ja toisen kohteen (Jarkko vs. Nalbandian) rahat palautettiin Jarkon keskeytyksen vuoksi. Eli pelikassa on huikaisevat 57 senttiä plussalla, kassan ollessa nyt siis 12.57 euroa.

Ensi yön matseista on vaikea löytää pelattavia kohteita, varsinkaan kärkinimien matseista, koska kertoimet liikkuvat niinkin hurjilla tasoilla kuin 1.01-1.08. Joudummekin ottamaan seuraavaksi ja ainoaksi kohteeksi hiukan ympäripyöreämmän pelin.

Kohde 3: Ernests Gulbis (1.67) vs. Michael Llodra (2.20)
Vaikka pelaajien ATP-rankingit ovat päälaellaan (Gulbis 73, Llodra 46), niin luotan ehdottomasti Gulbisiin. Hänen vahvempi peruslyöntipeli jauhaa hieman rytmittömästä ja verkollakin viihtyvästä Llodrasta muusia tällä alustalla, joka on kovaksi kentäksi kuitenkin suhteellisen hidas. Kaverit ovat kohdanneet kahdesti ja molemmilla kerroilla latvialainen on poistunut kentältä voittajana. Viime syksynä tosin luovutuksen saaneena. Kumpikaan ei ole Australiassa kovinkaan hyvin viihtynyt, mutta toinen kierros odottaa tänä vuonna Gulbista. Euro ja viime yön voittorahat tähän kiinni.

Pelikassan saldo: 11 euroa (vedon jälkeen).