05/01/2015

Kolme vuotta ja kolme päivää

Takana on nyt kolme vuotta ja kolme päivää bloggausta. Kiitos, jos/kun olet pysynyt messissä! Eikä tietenkään haittaa vaikka olisit uusi lukija, sillä mukaan ehtii hyvin edelleen.

Blogini on käsitellyt pitkälti maailman kärkinimien otteita, sillä heistä riittää hyvin ja ennen kaikkea säännöllisesti sanottavaa. On joukossa toki ollut juttua myös golfkyynärpäästä, mailanvaihtoprojektista, valmennuskoulutuksista, kuntoprojektista, tennismuodista (!) ja joskus jopa matseistani, vaikkakin olen hieman vieroksunut (ja vieroksun varmaan jatkossakin) omien otteluiden käsittelemistä, ellei otteluissa ole jotain poikkeuksellista, kuten esimerkiksi taannoinen terveellä kädellä pelaaminen.

Jatkossa mennäänkin hyvin pitkälti samoilla linjoilla kuin aiemminkin, mutta toivon avaavani aiempaa enemmän ajatuksiani myös valmentamisesta sekä toiminimeni (Tenniskoulu Topspin) pyörittämiseen liittyvistä kuvioista. Blogi on palvelemassa myös visiotani Tenniskoulu Topspinistä täyden palvelun tennistalona.

Sen verran muutoksia on kuitenkin tulossa, että olen organisatorisissa laatikkoleikeissäni päätynyt ratkaisuun, jossa Tenniskoulu Topspin ja Vasurilla.-blogi sulautetaan kiinteämmin yhteen palvelemaan paremmin juurikin edellä mainittua visiota.

Tämän johdosta Vasurilla.-blogin omat facebook-sivut lakkautetaan lähipäivinä ja blogipäivitykset löytyvät jatkossa Tenniskoulu Topspinin facebook-sivuilta sekä twitteristä @terokallioniemi. Saa ehdottomasti seurata, tykätä ja tarvittaessa jopa jakaa!

Huomenna on tulossa ensi kauden ennakkoa, joten pysytään linjoilla! Matka jatkuu.

Hyvää tennisvuotta 2015 kaikille!