21/01/2015

Hajaheittoja Australian Open 2015, osa I

Australian Openin kolmas päivä tarjosi jokaiselle jotakin.

Päivän potilas: Rafael Nadal
Jotenkin ei enää edes yllätä, että jokin on terveydellisesti vinossa. Heikotus? Vatsapöpö? Kramppeja? Huimausta? Joku tai kaikki, you name it. Iso käsi kuitenkin taisteluasenteelle. Käsittämätön jäärä.

Päivän potilas #2: Roger Federer
Ampiaisenpisto? You cannot be serious!!! Kuumuutta ja ampiaisia! Kuulostaa ihanalle.

Päivän potilas #3: Juan Martin del Potro
Ranneleikkaus numero 3 tehtiin tänään. You cannot be serious!!! Pikaista paranemista! Jälleen kerran.

Päivän herrasmies: Tim Smyczek
Antoi viidennessä erässä Nadalin syöttäessä otteluvoitosta tälle uuden ykkösen, kun espanjalainen missasi ensimmäisen jonkun häiriköidessä juuri syöttöhetkellä. Tällaista uheiluhenkisyyttä ei ihan joka päivä näe. Valitettavasti. Nyt kuitenkin nähtiin ja siitä pisteet amerikkalaiselle.

Päivän arrogantti: Bernand Tomic
Erätilanteeksi 1-1 tasoitettuaan kädet ylimielisesti sivuille, olankohautus ja hymähdys kaupan päälle. Jotenkin niin vastenmielistä, vaikka Tomicilta voikin odottaa mitä tahansa. Tämä poikanen tarvitsisi kunnon löylyt ja pian. Toivottavasti jo seuraavalla kierroksella.

Päivän muoti: auts
Varsinkin Nike ja H&M, herätys! Neonvärien sekamelskaa, kauempaa katsottuna aivan kuin leopardityyppistä kuviointia, kukkasia... Mitä? Miksi? Mihin on kadonnut klassinen tennismuoti? Osa pelaajista, Thanasi Kokkinakis etunenässä, näyttää pelleiltä, ilman ensimmäistäkään lyöntiä. Syytän tshekkipelaajia (Berdych&Stepanek). He aloittivat tämän. Joku roti.